Principala noastră preocupare este să luăm şi să educăm copii şi tineretul din familiile cu statut precar și nivel scăzut de educație.

Scopul nostru este de a oferi acestor copiii și tineri oportunități egale și permiterea de (auto-) realizare.


Personalul, profesorii, psihologi educaționali și consilierii

sunt aleşi astfel încât metodele de îngrijire pot fi adaptate individual pentru fiecare copil și adolescent. In aceste spații sociale tinerii pot pune întrebări în ceea ce privește problemele școlare, de familie și sociale și tot aici pot primi răspunsuri la întrebarile lor.


Pentru a atinge obiectivul nostru de educație, am decis pe proprietatea care ne sta la dispozitie să construim o grădiniță,

pentru grupa 3-4 ,care pregătește pentru școală.


Vrem să construim în continuare o clădire multi-funcțională

, un auditorium, o bibliotecă, sală de lectură, muzeu,astfel încât după programul de școală să poată fi folosite de copii. În aceste spații au loc lecții de muzică și cor , există un atelier de pictură, scluptură și ceramică și tot în această cladire au loc deasemenea evenimente culturale.

În bucătărie și în cantina noastră obișnuim copiii și adolescenții cum se folosesc și se utilizează produsele alimentare naturale. Formăm grupe mici și se învața în grupă cum se gătește și de asemenea promovăm comportamentul social.


Avem un cămin pentru copii

planificat, care în perioade de probleme sociale din familie oferă un adăpost.


La școală

personalul de profesori învață elevii, şi noi punem la dispoziție acelaşi material şi condiții de testare la un standard European. Antrenamentele sportive au loc în spațiile inferioare.